Køb mine illustrationer som kvalitetstryk i form af postkort og plakater:

buy posters and art prints

søndag den 23. december 2012

Jul

Nåh..ja! Så er det jo forresten ved at være jul, og jeg har som sædvanlig ikke taget mig tid til at lave julekort. Så her på falderebet kommer en lille skitse (fra arbejdet med La Rose D'Argent), af en... nisseagtig... dværg!! Altså, se bare på huen! Og så er den da også bare helt vild aktuel med hobitten i biografen, og sådan... Nå men god jul alligevel:)... og et rigtigt godt nytår (Uden dommedags profeter)!

2 kommentarer:

 1. jeg har nettopp begynt og lese "nordiske gude- og heltesagn!(fortalt for børn) og den egentlige grunnen til at jeg kjøpte den var dine utrolige illustrasjoner. jeg lurte bare på en ting. hvordan begynte du og tegne (lærte deg) har tegnestilen din et navn?
  håper du forstår, selv om det er skrevet på norsk. -en fan

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad for at høre du kan lide min streg, og nej... den har intet navn:) Hvordan jeg begyndte at tegne?... Et svært spørgsmål at besvare kort. Du tegner måske også selv? Jeg har selv altid tegnet og læst tegneserier, og da alle omkring mig holdt op, blev jeg bare ved og ved. Derudover har jeg kopieret og stjålet med arme og ben, fra alle de tegnere/malere jeg holdt af, og forsøgt at aflure dem deres tricks.

   Slet