Køb mine illustrationer som kvalitetstryk i form af postkort og plakater:

buy posters and art prints

torsdag den 14. januar 2010

Comics


Så er galleriet, Comics, på mit portfolie-site blevet opdateret, så der rent faktisk er tegneseriesider at kigge på.

onsdag den 13. januar 2010

Ork


Jeg kvitterer hermed med en af de omtalte orker til Steffen Larsen.

tirsdag den 12. januar 2010

Politiken anmelder Sarin


Det er ikke tit børnebøger anmeldes, men når det endelig sker, og så endda positivt, så er det jo bare skønt. Her er det Steffen Larsen fra Politiken der bl.a. har læst og anmeldt den samlede udgave af Sarin. Om tegningerne skriver han bl.a: "Sarin er en billedbog i mindre format. Christian Højgaard er en formidabel billedskaber, når det gælder fantasyens landskaber. Hans syner har kraft og bevægelighed. Der er ingen berøringsangst over for trivien. Farver og scenerier er indlysende genkendelige. Han er især god til orker. Og tegneren har fået rigeligt med plads. Men han illustrerer historien. Han lægger ikke arm med den." Jeg takker for de pæne ord.

torsdag den 7. januar 2010

Blog og Deviant Art portfolie


Kære nysgerrige, ydmygt velkommen til premieren på min første Blog. En premiere, som for mig i det mindste, er en temmelig stor ting. En hjemmeside har jeg aldrig været i besiddelse af, og hvad skal man også med et sådant outdated fortidslevn, når man kvit og frit kan oprette en Blog, som er fleksibel og brugervenlig. Ihvertfald for et håbløst digitalt fjols som mig.


Nu bliver udfordringen så blot at holde bloggen aktuel, ved løbende at poste nye indlæg, vedrørende nye tegnerier fra min hånd. Jeg skal gøre mit bedste. Imidlertid har jeg også oprettet en portfolie på sitet Deviant Art, hvis nogen skulle have behov for et hurtigere overblik over mit (ældre) arbejde. linket vil altid være at finde her øverst på Bloggen under: Se mit Portfolie.


Velbekomme!